Showbiz

#incident #bruscata #batuta #mama #batman #cavalerul negru #thre dark knight #christian bale

Christian Bale si-a bruscat mama pentru ca i-a cerut bani

Odata ce ai ajuns un star international de cinema, ai tendinta de a uita de unde ai plecat. Iar cand o persoana din fosta ta viata iti cere ajutorul o ignori. Actorul de origine galeza Christian Bale s-a inscris in acest tipar si a refuzat sa le ajute financiar pe mama si lui, ba mai mult, le-a si bruscat .

Ajutorul financiar ar fi constat in 100.000 de lire sterline, necesare surorii vedetei, Sharon, pentru a-si creste cei trei copiii. Ca reactie la cerere, noul .

Conform unor apropiati, reactia violenta ar putea fi alimentata si de neintelegerile cu sotia sa, dupa ce in timpul turnarii celui de-al patrulea film Terminator a avut o iesire nervoasa .

Adevarul este undeva la mijloc, dar parca este destul de dureros ca propria ta mama sa te acuze de violenta, nu? Si asta pentru niste bani...

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer The Dark Knight

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea