Showbiz

#the revenant #razbunator #mutilat #christian bale

Christian Bale - mutilat si razbunator in "The Revenant"

Christian Bale nu sta degeaba in asteptarea lui Batman 3. Odata cu incheierea filmarilor la The Fighter , actorul este gata sa devina protagonistul unei drame de epoca, scrie Cinematical.com.

, o ecranizare a romanului semnat de Michael Punke, bazat la randul lui pe povestea adevarata a lui Hugh Glass. Aventurierul Glass a pornit spre Vestul Salbatic in 1822 in slujba Capitanului Andrew Henry.

Glass e atacat de un urs si ranit grav, insa supravietuieste. Henry incearca sa-l transporte, insa terenul si vremea ii face misiunea imposibila. In cele din urma, Glass este abandonat in salbaticie si, in ciuda ranilor aproape mortale, reuseste sa ramana in viata si decide sa se razbune pe cei care l-au abandonat.

Povestea a mai fost ecranizata in filmul Man in the Wilderness cu in rolul lui Glass, insa The Revenant nu este un remake, ci o noua abordare.

Regia lui The Revenant va fi semnata de John Hillcoat (The Road), insa pentru moment nu se cunosc mai multe detalii despre productie.

Christian Bale a aparut in 2009 in Terminator Salvation si Public Enemies, iar spre sfarsitul lui 2010 il vom revedea in drama The Fighter. Bale va reveni in rolul lui Batman in 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea