Showbiz

#terminator salvation #2009 #caracter #raufactor #rol #christian bale #arnold schwarzenegger #franciza #terminator #film

Christian Bale il ataca pe Terminator-ul Schwarzenegger

Christian Bale a declarat ca Arnold Schwarzenegger nu mai reprezinta un personaj relevant pentru franciza filmului „ Terminator ”, informeaza femalefirst.co.uk.

Bale, care va fi starul celei de-a 4-a parti a seriei Terminator – Terminator Salvation, este de parere ca noul blockbuster nu mai are nicio legatura cu personajul jucat de actualul guvernator al Californiei (61 ani) in 1984.

„Terminator 2 este cosmarul original al ideii de a fi urmarit de cineva care nu se opreste si nu cedeaza cu una cu doua. Daca acel cineva care te urmareste seamana cu Schwarzenegger, poate ca acum ceva vreme insemna ceva, dar in ziua de azi, la cati tipi l-au imitat pe acesta, incepe sa devina ceva perimat.”, a declarat Christian Bale.

„Franciza nu mai are nevoie de el pentru ca nu poti sa repeti la nesfarsit acelasi plot. Da, Terminator este cunoscut sub aceasta unica figura de raufacator care te tot urmareste, dar pana la urma cat sa faci si chestia asta?” a adaugat actorul.

Bale este de asemenea de parere ca o legenda moare doar atunci cand nu reinventezi altceva pe care sa-l pui intr-o alta lumina, sa-l recreezi complet. „Da, binenteles ca eu voi fi marea intrebare pentru multi. De ce nu te urmareste singurul care ar putea fi raufactor [caracterul lui Schwarzenegger]? Simplu, pentru ca ma gandesc ca daca am fi jucat si rejucat chestia aceasta la infinit, la un moment dat te gandesti de ce sa-ti mai bati capul?”, a completat Christian Bale pentru Total Film.

Urmaresti trailer-ul filmului Terminator Salvation: The Future Begins cu Christian Bale in rol principal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea