Showbiz

#kurosawa #thriller #remake #chris rock

Chris Rock scrie remake-ul unui thriller regizat de Kurosawa

Iata o evolutie mai putin obisnuita: – – ! Si noi ne-am intrebat care este legatura.

Potrivit Empire Online, comediantul a semnat pentru a rescrie scenariul filmului High and Low (regizat de Akira Kurosawa), si pe care Martin Scorsese a vrut sa-l refaca prin 1999 dupa un scenariu de David Mamet. Cum filmul nu a intrat nici pana azi in productie, un alt regizor si un nou scenarist incearca sa resusciteze proiectul.

Scenaristul este Chris Rock, iar regizorul Mike Nichols. Deocamdata nu se stie daca Martin Scorsese va avea vreo contributie in noul proiect scris de Rock.  

Chris Rock
, un fost comediant de stand-up devenit actor, este la primul scenariu pentru un film thriller. Actorul a mai scris pana acum scenariile a trei comedii (Down to Earth, Head of State si I Think I Love My Wife) si episoadele unor sitcomuri.

Povestea din High and Low, ecranizare a romanului King’s Ransom de Evan Hunter , se concentreaza pe un director de companie care este anuntat ca fiul sau a fost rapit si va fi eliberat in schimbul unei sume considerabile. Lucrurile se schimba insa cand directorul afla ca, de fapt, rapitorii l-au confundat pe fiul sau cu cel al soferului si se gandeste daca sa foloseasca banii pentru a salva copilul sau pentru interesele companiei sale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea