Showbiz

#alte-genuri #r&b #chris brown #rihanna #conflict #violenta #arest #inchisoare #cuplu #iertare #hip hop

Chris Brown vrea sa cumpere cu bani grei tacerea Rihannei

Chris Brown este speriat ca va infunda puscaria. Se pare ca rapperul este din ce in ce mai stresat de intorsatura pe care au luat-o lucrurile in conflictul cu Rihanna, potrivit „The Sun”.

Desi a reusit sa-i smulga iertarea iubitei sale, dupa ce i-a administrat o bataie zdravana chiar inainte de premiile Grammy (8 februarie ), artistul este disperat ca poate face 4 ani puscarie.

Se pare ca instanta judecatoreasca a hotarat ca rapperul sa faca puscarie, daca a e gasit vinovat de agresiune fizica asupra iubitei sale, chiar daca Rihanna si-a retras plangerea.

“Daca se dovedeste ca am lovit-o, sunt gata sa ii platesc 10 milioane de dolari ”, a declarat Chris Brown, în timpul unui interviu televizat.

Mai mult de atat, rapperul, hotarat sa ingroape securea razboiului definitiv cu Rihanna, a consfintit impacarea cu aceasta printr-o casatorie in secret si a apelat si la serviciile unei asociatii ce se ocupa de cazurile de violenta in familie . Aceasta organizatie este non-profit si se numeste „Project Mea Culpa ”.

Potrivit avocatiilor acestei asociatii, Rihanna este de acord sa fie reprezentata de ei si asta pentru ca doreste foarte mult ca iubitul ei sa scape de inchisoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea