Showbiz

#alte-genuri #r&b #cuplu #muzica #chris brown #rihanna

Chris Brown ii cere scuze public Rihannei

Chris Brown isi cere scuze public in fata Rihannei. Artistul a postat un clip pe canalul sau de YouTube prin care isi exprima profunda parere de rau pentru gestul sau de a o agresa pe fosta sa iubita, Rihanna.

In acest material video , artistul recunoaste ca ceea ce a facut el este 100% inacceptabil si le cere frumos fanilor sa-l ierte. Acesta completeaza pledoaria sa, spunand ca ii e rusine de gestul lui si stie ca a dezamagit multa lume. Chris ar fi vrut sa faca declaratia aceasta mai demult, dar avocatii acestuia s-au opus la vremea aceea.

„I-am spus Rihannei de nenumarate ori si va spun si voua astazi ca imi pare foarte, foarte rau ca nu am stiut sa rezolv problema altfel, mai bine. [...] Sunt foarte trist si rusinat de fapta mea. Dupa cum bine stiti, am crescut intr-o familie in care a existat violenta domestica si am vazut ce poate face mania necontrolata. Ceea ce am facut este inacceptabil, 100%, sper sa ma puteti ierta, va rog. Sper ca altii si invete din greselile mele. Vreau sa-mi traiesc viata astfel incat sa merit sa fiu un model”, a declarat Chris Brown.

Pe 8 februarie 2009 , in urma unei discutii mai aprinse, Chris Brown a batut-o pe Rihanna. Poze cu fata tumefiata a artistei au impanzit imediat mediul online. In cadrul procesului ce s-a deschis, Chris a pledat vinovat, fiind condamnat la 5 ani de supraveghere judiciara si 180 de zile in folosul comunitatii.

Urmareste video-ul in care Chris Brown isi cere scuze in public

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea