Showbiz

#bataie #scandal #monden #diamante #colier #cadou #aniversare #chris brown #rihanna #r&b #alte-genuri #hip hop

Chris Brown, cadou pentru Rihanna: diamante si vanatai

La sfarsitul saptamanii trecute, Rihanna a implinit frumoasa varsta de 21 ani. Profitand de aceasta ocazie, Chris Brown , cel care a altoit-o constiincios pe vedeta cu ceva vreme in urma, i-a trimis acesteia o varietate de cadouri, printre care un iPod, o bratara si un colier cu diamante.

New York Daily ne lasa sa intelegem ca exista posibilitatea ca Rihanna sa se impace cu Brown si asta pentru ca nu poate trai fara el.

„Rihanna si-a dorit foarte mult ca si Chris sa fie alaturi de ea de ziua ei, dar evident ca-si da seama de ce nu pot fi impreuna in acest moment”, scrie New York Daily.

„Chris a sunat-o pe Rihanna sa-i ureze la multi ani . Incearca din rasputeri sa ii intre din nou in gratii. Stie ca nu e dorit acum, dar face tot posibilul sa-i arate cat de rau ii pare”, a marturisit o sursa citata de New York Daily.

Desi cu urme de vanatai si alte contuzii pe fata, cadou de la Chris Brown, Rihanna a avut parte de o petrecere privata la Hollywood Hills, unde si-a aniversat ziua de nastere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea