Showbiz

#fan #viata #amenintare #politie #bataie #agresiune #monden #r&b #hip hpp #chris brown #rihanna #alte-genuri

Chris Brown amenintat cu moartea de fanii Rihannei

Chris Brown se teme pentru viata sa. Dupa incidentul cu Rihanna, cand a fost acuzat ca a batut-o pe fosta sa prietena, artistul in varsta de 19 ani primeste amenintari cu moartea .

„Lui Chris ii este frica. Nu numai ca probabil si-a pierdut cariera si prietena, dar acum isi vede in pericol siguranta si propria sa viata”, a dezvaluit o sursa apropiata artistului, pentru revista "In Touch Weekly".

Fotografia a fost cea care a pus capac. Amenintarile au inceput din momentul in care imaginea cu Rihanna batuta a parut pe sute de site-uri.

Artista R&B in varsta de 21 ani a povestit politistilor cum Chris a batut-o si a amenintat-o cu moartea in timpul unei neintelegeri, in Los Angeles. Rapper-ul a fost arestat, fiind acuzat printre altele, de violenta domestica si atac asupra unei persoane.

„Face fata acuzarilor si probabilitatii de a sta la inchisoare, dar ii va fi foarte greu sa tina piept armatei de fanii ai Rihannei si prieteniilor din show-biz ai acesteia”, a mai adaugat sursa.

Intre timp, LAPD continua investigatiile pentru a afla cum a ajuns poza respectiva cu femeia batuta care seamana izbitor de mult cu Rihanna, pe Internet.

Desi nu au identificat persoana din fotografia respectiva ca fiind artista R&B, politistii au recunoscut ca poza a fost facuta „in timpul unei investigatii oficiale de violenta domestica ”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea