Showbiz

#maradona #palme d'or #laurent cantet #entre les murs #benicio del toro #che

"Che" si "Entre les murs" - in Romania din ianuarie 2009

Flmul Entre les murs de Laurent Cantet , care a obtinut anul acesta Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes, va intra in cinematografele romanesti, ca si Che al lui Soderberg, la inceputul anului 2009, anunta distribuitorul roman Independenta Film.

Filmul Entre les murs al regizorului francez Laurent Cantet spune povestea unui profesor, interpretat de actorul Francois Begaudeau, care preda intr-un liceu dintr-un cartier dificil si isi surprinde elevii printr-o sinceritate dezarmanta. Cineastul si-a propus sa ilustreze societatea franceza, "cu multe fete, plina de viata si complexa, cu conflicte, peste care filmul nu trebuia sa treaca", a precizat el la primirea trofeului Palme d'Or, in mai, la Cannes.

Un alt film nominalizat la Palme d'Or anul acesta, semnat de .

Avandu-i in distributie pe actrita franceza semnat de regizorul de , cu Catherine Deneuve, pelicula care a concurat de asemenea pentru Palme d'Or anul acesta la Cannes.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul documentarului Maradona, film regizat de Emir Kusturica

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea