Showbiz

#the tourist #tom cruise #thriller #charlize theron

Charlize Theron si Tom Cruise in thriller-ul "The Tourist"

Charlize Theron se afla in negocieri avansate pentru a juca alaturi de Tom Cruise in thriller-ul The Tourist , un remake al peliculei franceze din 2005, intitulata Anthony Zimmer, informeaza Variety.

In The Tourist, Theron va interpreta un agent Interpol care se foloseste de un turist american pentru a prinde un criminal periculos cu care avusese o relatie in trecut. Scenariul este scris de Julian Fellowes, iar regia este semnata de Bharat Nalluri. Filmarile vor incepe in martie 2009.

Charlize Theron a jucat de curand in comedia SF Hancock si va mai aparea anul acesta in doua productii: The Burning Plain, in regia lui Guillermo Arriaga si The Road, drama post-apocaliptica, in care joaca impreuna cu Viggo Mortensen.

Urmareste trailerul filmului Hancock.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea