Showbiz

#doi barbati si jumatate #concediere #charlie sheen

Charlie Sheen, concediat de la "Doi barbati si jumatate"

Charlie Sheen nu se va mai intoarce pe platourile de filmare ale serialului " Doi barbati si jumatate ". Nu a fost inca luata o decizie despre viitorul serialului.

Warner Bros. Television a incheiat contractul lui Charlie Sheen pentru serialul "Doi barbati si jumatate". Postul de televiziune CBS, care difuzeaza serialul, a anuntat ca nu a fost luata inca nicio decizie, dar serialul ar putea continua cu un alt actor.

Actorul a fost incantat de decizia producatorilor si spune ca ii va da in judecata pentru incalcarea termenilor contractului.

"Continua sa incalce contractul, ca atatea alte balene ", a declarat Charlie Sheen, care si-a exprimat si bucuria datorata faptului ca nu va mai fi nevoit sa il vada pe creatorul serialului, Chuck Lorre, cu care era in conflict de mai multe saptamani.

Productia serialului a fost intrerupta dupa ce Charlie Sheen a inceput sa il atace pe Lorre in mai multe interviuri.

"Credem ca concedierea lui Charlie este absurda si ridicola”, a declarat avocatului actorului, citat de People.com.

Avocatul a subliniat ipocrizia producatorilor, care au ignorat incidentul din 2009, cand Charlie Sheen si-a amenintat sotia cu un cutit, dar au reactionat diferit la atacurile verbale din ultima vreme impotriva lui Chuck Lorre.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea