Showbiz

#sotie #agresiune #charlie sheen #actor #film

Charlie Sheen, acuzat oficial de agresiune impotriva sotiei

Actorul Charlie Sheen (44 de ani)  a fost pus oficial sub acuzare pentru agresiune impotriva sotiei sale, Brooke Mueller .
 
Autoritatile americane il cerceteaza pentru altercatia care a avut loc intre el si Brooke la finele lui decembrie 2009, in casa de vacanta din Colorado. 
 
Actorul a aparut pe 8 februarie in fata unei instante din Aspen si, desi avocatul lui Brooke a precizat ca aceasta doreste sa renunte la acuzatii, Charlie Sheen a fost pus sub acuzare. Raportul politiei indica faptul ca in ziua de Craciun actorul american a pus un cutit la gatul sotiei si ar fi amenintat-o cu moartea.
 
Chiar daca autoritatile continua cercetarile, Charlie Sheen a scapat totusi de interdictia de a intra in contact cu sotia sa. Conditia este ca Sheen sa urmeze toti pasii unui program impotriva violentei si a consumului excesiv de alcool. Daca va fi gasit vinovat, actorul ar putea primi o pedeapsa de pana la trei ani inchisoare.

Charlie Sheen a obtinut primele sale roluri majore in filmele Platoon si Wall Street, la sfarsitul anilor '80.
 
Dupa numeroase probleme cu justitia in anii '90, provocate in special de consumul de droguri, de violente conjugale si de scandaluri ce au implicat prostituate, Charlie Sheen este in prezent cel mai bine platit actor de televiziune, gratie rolului din serialul de succes Doi barbati si jumatate . Astfel, starul primeste 875.000 de dolari pe episod. 
 
Urmareste mai jos trailerul filmului The Big Bounce (2004), in care Charlie Sheen joaca alaturi de Morgan Freeman si Owen Wilson:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea