Showbiz

#captain america #keira knightley #channing tatum

Channing Tatum si Keira Knightley se bat pentru Captain America

La Hollywood starurile se bat pentru un rol in productia Marvel, The First Avenger : Captain America , scrie aceshowbiz.com.

Cele mai noi vedete pe lista producatorilor sunt Channing Tatum si Keira Knightley. Tatum este dorit de producatori pentru rolul principal, cel al unui soldat fara perspective, care in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial este injectat cu un ser special si transformat intr-un supererou plin de muschi.

Channing Tatum nu este insa singurul candidat pentru rolul lui Captain America; pentru acelasi personaj se mai bat Ryan Phillippe, Chris Evans, Mike Vogel si Garrett Hedlund.

Keira Knightley este dorita de cei de la Marvel pentru rolul principal feminin – Peggy, dar si ea are o concurenta serioasa din partea britanicelor Alice Eve si Emily Blunt. Pentru personajul negativ Red Skull, realizatorii poarta negocieri cu actorul Hugo Weaving .

Filmarile la the first avenger: captain america vor incepe in aceasta vara in Marea Britanie, iar regia este semnata de Joe Johnston (The Wolfman). Premiera filmului va avea loc in iulie 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea