Showbiz

#channing tatum #antonio banderas #knockout #steven soderbergh

Channing Tatum si Antonio Banderas - facuti "Knockout" de Soderbergh

Channing Tatum si Antonio Banderas sunt cei mai noi in thriller-ul de spionaj , regizat de Steven Soderbergh , informeaza digitalspy.co.uk.

Cei doi actori se vor alatura unei distributii din care mai fac parte , cunoscuta mai degraba ca si campioana de arte martiale.

Knockout este un thriller de si spionaj bazat pe ideea de razbunare, in care Carano interpreteaza un comandant al unei echipe de soldati specializati in probleme de securitate nationala (un fel de mercenari Blackwater), insa aceasta este tradata de propria echipa.

Channing Tatum va juca rolul unui specialist militar a carui sarcina este de a o prinde pe Carano atunci cand aceasta incepe sa se razbune pe proprii colegi. Antonio Banderas va fi seful unitatii europene a mercenarilor.

Filmarile la Knockout incep in februarie si se vor desfasura in SUA, Irlanda si Turcia. Acesta este unul din proiectele lui Steven Soderbergh pentru 2010 dupa ce anul trecut a anuntat ca intentioneaza sa se retraga din industria filmului.

Urmareste trailerul filmului G.I. Joe: The Rise of Cobra cu Channing Tatum:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea