Showbiz

#bucuresti #concert #cesaria evora #fado

Cesaria Evora revine la Bucuresti

Cesaria Evora va sustine un concert la Bucuresti, la Sala Palatului, pe data de 1 octombrie 2009, de la orele 20.00.

Biletele se pot cumpara incepand cu data de 24 iunie, de la ora 12.00, la pretul de 85, 115, 160 sau 230 lei, in functie de categorie, prin intermediul site-urilor ticketpoint.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro, precum si la casa de bilete a Salii Palatului, in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara si in punctele de vanzare Eventim din magazinele Germanos din toata tara.

Supranumita diva desculta (datorita aparitiilor pe scena in picioarele goale), Cesaria Evora este cea mai cunoscuta cantareata de morna, un melanj intre fado portughez si blues. Vocea ei nostalgica poarta amprenta parfumului uluitor al Insulelelor Capului Verde, multa vreme un pilon al comertului cu sclavi si saraciei: durere, pasiune, arsita , exotism.

Cesaria Evora s-a nascut in Mindelo, in insula Sao Vincente, Capul Verde, pe 27 august 1941, iar la 20 ani incepe sa cante in localuri si hoteluri.

In 1988 inregistreaza la Paris albumul La Diva Aux Pieds Nus (Diva Desculta). Ii urmeaza Mar Azul in 1991, dar marele succes vine o data cu albumul Miss Perfumado, lansat in 1992. Piesa Sodade devine primul ei hit international.
 
Cesaria Evora-Nutridinha:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea