Showbiz

#patrick swayze #deces #prieteni #omagiu #hollywood

Celebritatile de la Hollywood il omagiaza pe Patrick Swayze

Celebritati precum Travis Fimmel, Whoopi Goldberg sau C. Thomas Howell sunt doar cativa dintre prietenii lui Patrick Swayze care l-au omagiat si au trimis condoleante familiei actorului, informeaza aceshowbiz.com.

Moartea actorului Patrick Swayze, in varsta de 57 de ani, survenita luni, 14 septembrie, a dat nastere unui val de tristete din partea prietenilor si colegilor lui de la Hollywood. Actori precum Travis Fimmel si Whoopi Goldberg si-au aratat durerea si regretul pentru disparitia unui mare actor si a unui prieten drag.

"Patrick a fost o inspiratie pentru mine. Era un domn in adevaratul sens al cuvantului si ma simt binecuvantat ca am lucrat cu el si privilegiat ca a fost prietenul meu. Condoleante sotiei sale Lisa si intregii familii", a declarat Travis Fimmel care a jucat alaturi de Swayze in serialul The Beast.

"Suntem indurerati de pierderea unuia dintre cei mai talentati actori ai generatiei noastre. Patrick a lucrat pentru serialul The Beast si a fost o ispiratie pentru noi toti. Ii vom duce lipsa si suntem alaturi de sotia sa Lisa in aceasta perioada dificila", se arata intr-un comunicat emis de A&E, postul de televiziune la care era difuzat serialul The Beast.

"Patrick a fost un om bun, plin de umor si o persoana pe care o iubesc si o respect enorm. El nu va putea fi inlocuit in inima mea. Cred in mesajul din Ghost. El va fi intotdeauna prin preajma", a declarat si Woopi Goldberg, care a jucat alaturi de actor in filmul Ghost.

"Patrick a ocupat intotdeauna un loc special in inima mea. Ne-a legat atat pasiunea pentru actorie si pentru lucrurile bine facute, dar si pasiunea pentru cai. Nu voi uita niciodata momentele petrecute alaturi de el. Azi nu am pierdut numai unul dintre cei mai buni actori, dar si pe fratele meu", a declarat actorul C. Thomas Howell, care a lucrat alaturi de Patrick pentru filme precum The Outsiders sau Red Dawn.

Si alte vedete precum Demi Moore, Kirstie Alley sau Alyssa Milano au postat pe paginile personale de Twitter mesaje de condoleante:

"Vei fi iubit intotdeauna de multa lume si ne vei lumina vietile multa vreme de acum incolo. Imi va fi dor de tine" - Demi Moore

"Voi pretui pentru totdeauna amintirile mele cu Patrick. Ne-am distrat atat de bine impreuna. Vino inapoi, Patrick, avem nevoie de tine aici pe Pamant" - Kirstie Alley

"S-a luptat cu cea mai crancena boala, insa din nefericire a pierdut. Inima mea este alaturi de Lisa, sufletul sau pereche" - Barbara Walters

"Odihneste-te in pace Patrick. Esti un mare talent. Si mult mai important, un adevarat Domn" - Alyssa Milano

Luni, 14 septemrbie , Patrick Swayze a pierdut lupta cu o boala crancena, cancerul pancreatic, cu care a fost diagnosticat la inceputul anului 2008. Purtatorul de cuvant al actorului a emis un comunicat prin care confirma decesul lui Swayze: "Patrcik Swayze a murit astazi linistit, avandu-i la capatai pe membrii familiei".

Patrick Swayze si Jennifer Grey dansand mambo pe Time of my life in Dirty Dancing:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea