Showbiz

Ce a mai ramas de vazut la Cannes?

Dupa mai bine de o saptamana de festival, la Cannes au mai ramas putine filme ce urmeaza a fi proiectate in cursul acestei saptamani, iar presa de specialitate inca se intreaba cine are cele mai mari sanse la Palme D’Or, avand in vedere ca multe dintre filmele care se anuntau spectaculoase, au dezamagit.

Maine va fi proiectat la Cannes primul film al scenaristului Charlie Kaufman ( , aduce pe ecrane aceeasi tema ca si , mafia si politica din Peninsula. Personajul pe care se concentreaza filmul este ploticianul , care la inceputul anilor ’90 a declarat razboi Mafiei, iar aceasta s-a intors importriva lui.

O pelicula ce se anunta interesanta este cea a singaporezului Eric Khoo, My Magic, despre un barbat care ajunge sa traiasca la limita subzistentei dupa sotiei, insa pentrul fiul sau de zece ani, isi reia vechea meserie, cea de magician .

Unul dintre cele mai asteptate filme din competitive The Palermo Shooting, al regizorului german Wim Wenders, cu Giovanna Mezzogiorno, Dennis Hopper si Milla Jovovich, despre un fotograf care se muta in orasul sicilian Palermo, pentru a scapa de propriul trecut.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea