Showbiz

#rock #monden #scandal #accident #romeo dediu #holograf

Cazul Romeo Dediu: Pozitia oficiala a TVR-ului

Televiziunea Romana a oferit cateva clarificari referitoare la accidentul chitaristului trupei Holograf in timpul emisiunii “Danutz SRL”.
 
“Realizatorii emisiunii au obligatia sa se asigure ca invitatii lor nu sunt pusi in pericol. Emisiunea „Danutz SRL" este o co-productie TVR-MondoFilm, aceasta din urma isi asuma intreaga raspundere pentru partea editoriala, inclusiv pentru cele intamplate.", se arata intr-un comunicat de presa al TVR-ului.
 
In cadrul editiei din 31 ianuarie 2010 a emisiunii “Danutz SRL”, Dan Bittman, moderatorul acesteia, si-a provocat colegii din formatia Holograf la o demonstratie executata de doi profesionisti in manuirea sabiilor. Cei doi trebuiau sa taie cu o sabie un fruct asezat pe capul fiecarui membru al trupei Holograf. Din pacate, Romeo Dediu a avut ghinion fiind ranit usor cu sabia in crestet.
 
Dediu a primit ingrijiri in cabinetul medical al TVR, ulterior fiind internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde i s-a facut o radiografie si i s-a cusut rana.
 
Accidentul din platoul emisiunii “Danutz SRL” a intrat in vizorul celor de la CNA, care vor discuta in cadrul sedintei de astazi acest caz. 
 
Urmareste mai jos inregistrarea integrala a numarului cu sabii executat de cei doi cascadori: 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea