Showbiz

#cate blanchett #ridley scott #russell crowe #robin hood #maid marian #notthingam

Cate Blanchett, inlocuitoarea Siennei Miller in Robin Hood

Actrita Cate Blanchett va interpreta rolul lui Maid Marian si va juca alaturi de actorul Russell Crowe in pelicula robin hood, care va fi regizata de celebrul Ridley Scott, scrie telegraph.co.uk.

Filmul va explora trecutul personajelor principale si presupune ca Robin (Russell Crowe) a devenit haiduc deoarece acesta a fost abandonat la nastere. Rolul serifului din Nottingham (acelasi Crowe) nu va fi chiar atat de important, iar adevaratul inamic al lui Robin va fi francez. “Inamicul va fi mult mai mare, mult mai important si mult mai periculos”, a declarat regizorul Ridley Scott.

Cate Blanchett poarta ultimele negocieri pentru rolul lui Marian, rol abandonat de catre Sienna Miller.

Ca si distributia, scenariul a suferit unele modificari importante. Planul initial, in care seriful ar fi jucat in rol pozitiv, in timp ce Robin ar fi fost personajul negativ, a fost anulat – ambele roluri vor fi interpretate de Russell Crowe - la fel si titlul Notthingam – acum filmul se va numi simplu Robin Hood.

Desi filmarile au fost programate sa inceapa undeva in toamna anului trecut, producatorul executiv s-a plans ca locatia padurii Sherwood nu era destul de verde, asa ca filmarile au fost amanate pana in luna aprilie, anul curet.

Potritiv presei americane, Crowe este obligat de catre sefii productiei sa urmeze o dieta stricta pentru a da jos kilogramele pune in timul filmarilor la pelicula Body of Lies.

Robin Hood este a patra colaborare a actorului Russell Crowe cu regizorul Ridley Scott. Primul film la care cei doi au colaborat este castigatorul a cinci premii Oscar, inclusiv premiul pentru cel mai bun film – Gladiatorul.

Urmareste trailerul filmului Gladiatorul, cu Russell Crowe si Joaquin Phoenix

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea