Showbiz

Castigatorul Palme d'Or-ului pentru scurtmetraj - in toamna la cinema

Filmul , in regia lui Marian Crisan , distins anul acesta cu Palme d'Or pentru scurtmetraj la Festivalul de la Cannes , va ajunge in cinematografe la jumatatea lunii septembrie.

Megatron a fost deja proiectat in premiera in Romania la Festivalul International de Film Transilvania, la inceputul lunii iunie. Scurtmetrajul lui Marcu si Bricostory de Andreea Paduraru. Megatron va mai putea fi vizionat la inceputul lui septembrie, la Institutul Cultural Roman in prezenta regizorului, in cadrul evenimentului "Seara de film ICR".

Scutmetrajul spune povestea unui baietel de opt ani, care locuieste impreuna cu mama lui, intr-un sat aflat de langa Bucuresti si vine in capitala pentru a-si sarbatori ziua de nastere la McDonald's.

Joi de Hadrian Marcu are in centru povestea unei femei, muncitoare calificata intr-o fabrica de prosoape, care accepta sa fie condusa acasa de un coleg.

In Bricostory, de Andreea Paduraru, doi indragostiti, Anca si Paul, isi folosesc pentru a face cumparaturi intr-un magazin pentru amenajarea locuintelor. Anca se imprieteneste cu Robert, un angajat al magazinului, intr-o încercare de a-l face gelos pe Paul.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea