Showbiz

#rock #concert #cargo #iron maiden

Cargo deschide concertul Iron Maiden de la Cluj-Napoca

Cargo , una dintre cele mai importante trupe rock romanesti, va urca pe scena vara aceasta in deschiderea concertului Iron Maiden din Transilvania, se arata intr-un comunicat al organizatorilor acesteui eveniment.

Cei de la Iron Maiden vor reveni in Romania pe data de 15 august in parcarea Polus Center Mall din Cluj-Napoca , in cadrul unui eveniment prezentat de clubul de fotbal CFR Cluj.

Infiintata in 1985 in Timisoara, Cargo este una dintre cele mai reprezentative trupe din Romania avand o experienta de peste un sfert de secol, timp in care a influentat zeci de tineri artisti si sute de fani ai rock-ului. Componenta trupei a suferit mai multe schimbari de-a lungul istoriei sale, formula actuala incluzandu-i pe Adrian Igrisan (voce/chitara armonica), Cristian Pup (clape), Alin Achim (chitara bass), Tavi Pilan (tobe) si chitaristul Adrian Barar.

Biletele pentru acest spectacol din 15 august de la Cluj-Napoca sunt disponibile online, pe servuscluj.ro, precum si de la sediul Servus Cluj, din Str. regele ferdinand nr. 30, Cluj Napoca (vis-a-vis de Posta). Pretul unui bilete este de 100 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea