Showbiz

#film romanesc #lungmetraj #finantare #caravana cinematografica #titus muntean

Caravana cinematografica, film finantat din Germania

Regizorul Titus Muntean a obtinut o recent finantare de 150.000 de euro din partea MDM - un fond regional german de finantare a productiei cinematografice - pentru pelicula caravana Cinematografica.

Filmul beneficiaza de asemenea de sprijinul Centrului National al Cinematografiei, fiind castigator la concursul de proiecte CNC 2007.

Caravana Cinematografica este o comedie neagra plasata in Romania anilor '60. Un camion vechi, transformat intr-o caravana cinematografica, ajunge intr-un sat izolat de munte din Transilvania unde ploua cu galeata, pentru a proiecta filme rusesti de propaganda.

Mircea Diaconu, Dorian Boguta si Iulia Luminare sunt protagonistii acestui film ale carui filmari incep pe 22 octombrie si vor avea loc in apropiere de Savarsin.

Titus Muntean, unul dintre regizorii romani apreciati, a debutat cu lungmetrajul Examen, un film bine primit atat de public, cat si de critici.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea