Showbiz

#celebritate #monden #hollywood #cinema #angelina jolie

Cand vine in Romania, Angelina Jolie vrea un stomatolog

Celebra actrita Angelina Jolie va fi invitatul de onoare la balul de caritate ce va avea loc pe 21 octombrie la Palatul Ghica din Bucuresti. Cu ocazia venirii sale in Romania, excentrica actrita a venit si cu pretentiile adiacente. Diva vrea sa aiba aproape propriul ei stomatolog .

Pregatirile sunt in toi pentru marele eveniment de pe 21 octombrie. In momentul de fata, reprezentatii Angelinei Jolie se afla in negocieri cu organizatorii balului pentru a stabili conditiile sederii sale la noi.

Astfel, dupa ce staff-ul actritei a intreprins demersurile necesare pentru verificarea firmelor, fundatiilor si parteneriilor implicati in proiectul „Noi spunem Nu abuzurilor sexuale impotriva minorilor”, pentru care Angelina a acceptat sa-si ofere imaginea, s-a trecut la cerintele acesteia.

Astfel, printre altele, managerul divei, G. Kosinski, a cerut ca Angelina Jolie sa beneficieze de serviciile exclusiviste ale unui medic stomatolog . In consecinta, un cabinet va sta inchis timp de trei zile, iar personalul va lucra 24 de ore din 24 pentru a-i satisface nevoile vedetei. Acesta va fi pregatit sa se deplaseze si la hotelul la care va fi cazata Angelina, daca va fi nevoie.

„Avem nevoie ca acesta sa fie exclusiv la dispozitia noastra pentru intreaga perioada”, le-a cerut managerul Angelinei Jolie organizatorilor romani, potrivit ziarului Cancan.

Urmareste trailer-ul filmului Changeling cu Angelina Jolie in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea