Showbiz

Cameron Diaz si Drew Barrymore, impreuna de Sf. Valentin

Drew Barrymore şi-a deschis inima pentru prima dată de cand s-a despărţit luna trecută de bateristul trupei „Strokes”, Fabrizio Moretti. După petrecerea care a urmat premierei filmului „ ”, Drew, în varstă de 31 de ani , a mărturisit: „Viaţa mea este diferită acum. Imi plac nopţile petrecute cu o sticlă de vin. De asemenea, îmi petrec mai mult timp cu familia şi prietenii”. Înainte să plece la 's Prophecy, unde a băut şampanie şi a petrecut pană la 3 dimineaţa, Drew a adăugat că de Valentine's Day va ieşi în oraş cu o altă proaspăt despărţită – Cameron Diaz. „Mergem să jucăm bowling !” a spus ea razand.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.