Showbiz

Cameron Diaz se rade in cap pentru "My Sister`s Keeper"

In semn de solidaritate pentru fiica sa, Cameron Diaz s-a ras in cap . Totul se intampla in „My Sister`s Keeper”, lungmetrajul care se anunta a fi una dintre cele mai tulburatoare drame cinematografice ale anului.

Filmul are la baza romanul scriitoarei Jodi Picoult. Diaz joaca rolul unei mame, Sara Fitzgerald, care impreuna cu sotul ei, Brian (Jason Patric), apeleaza la fertilizarea in vitro pentru a concepe un copil care sa ii salveze viata lui Kate, diagnosticata cu leucemie .

Pentru Anna (Abigail Breslin), copilul conceput pentru a ajuta la salvarea lui Kate, viata se transforma intr-un adevarat cosmar. Dupa ce aceasta doneaza sange, maduva si cordonul ombilical pentru a o tine in viata pe sora ei Kate, in momentul in care aceasta face un blocaj renal si trebuie sa-i doneze si rinichiul, Anna ii da in judecata pe parinti pentru a stopa interventiile chirurgicale.

Odata cu decizia fetitei de numai 13 ani de a-si da mama si tatal in judecata, incep sa apara si problemele familiei Fitzgerald.

In film, in semn de solidaritate cu fiica sa, Sara Fitzgerald se rade in cap. My Sister`s Keeper este programat sa apara in luna iunie.

Urmariti trailer-ul filmului Ingerii lui Charlie cu Cameron Diaz in rolul principal.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea