Showbiz

#austin #powers #pareu #goldmember #comedie #dr #evil #mike #myers

Bundchen dorita in Austin Powers 4

Supermodelul Gisele Bundchen, care a mai jucat in filmele The Devil Wears Prada si Taxi, a primit o oferta pentru a juca in cea de-a patra parte a , conform unei stiri publicate in The Boston Globe.

Daca ar accepta oferta, Gisele ar calca pe urmele vedetelor se va concentra asupra personalitatii malefice a lui Dr. Evil. Nu se stie daca acest lucru a ramas in picioare sau nu.

Urmatoarea comedie in care va aparea se numeste The Love Guru, si va avea premiera in Romania pe 18 iulie 2008.

In 1997, Myers a fost co-scenarist, a produs si a jucat in prima parte a seriei , Austin Powers : International Man of Mystery. Doi ani mai tarziu, Austin Powers : Spionul care mi-a tras-o s-a dovedit a fi un succes mondial, avand incasari de peste 310 milioane de dolari.

Si de data aceasta Mike Myers a fost co-scenarist, a produs si a jucat in film trei roluri, Austin Powers, Dr. Evil si agentul dublu Fat Bastard. In 2002, Myers a jucat aceleasi roluri in partea a treia a seriei, Austin Powers - Goldmember.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Austin Powers - Goldmember

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea