Showbiz

#alte-genuri #concert #buika #romania

Buika in concert la Bucuresti (VIDEO)

va concerta pe 18 aprilie la Sala Palatului din Capitala. Buika este unul dintre cei mai speciali artisti ai momentului care se bucura de colaborari cu nume extrem de populare ale muzicii ca Nelly Furtado , Chucho Valdes, Jose Luis Perales sau legendarul Armando Manzanero.

Nascuta in insula Palma de Mallorca din parinti proveniti din Guinea Ecuatoriala, cu radacini africane evidente si cosmopolismul ei care s-a dezvoltat in cluburile din New York si Las Vegas, poate produce cu o deosebita iscusinta inflexiuni vocale dinamice, trecand de la lacrimi la disperare si furie intr-o singura fraza.

Poate canta triluri arabe si variatii ale improvizatiilor flamenco sau sa straluceasca intr-o melodie pop ori sa alunece intr-un ritm exaltant de swing.

Muzica sa este o fuziune extrem de rara care onoreaza toate sursele. Buika va fi acompaniata live la Bucuresti de cinci muzicieni speciali.

Biletele se gasesc la Sala Palatului si in reteaua Diverta, Senia Music, casa de bilete Unirii 1 sau pe www.myticket.ro , www.ticketpoint.ro si biletfan.ro.

Sursa foto : kalamu.com

Buika - "La falsa moneda - Tunel 57"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea