Showbiz

#cu talpile arse #volumul 2 #viata noastra #bug mafia #album #lansare #hi-hop

BUG Mafia revine pe piata dupa o pauza de 3 ani

Dupa trei ani de absenta, hip-hop-erii de la BUG Mafia se intorc cu un nou album, un single si un videoclip in premiera absoluta.
 
Pentru toti cei care nu au uitat "Dupa blocuri", "Strazile" sau "Romania", BUG Mafia lanseaza pe 11 august albumul “ Viata Noastra , vol. 2”. Materialul contine 14 hit-uri BUG Mafia remasterizate precum si videoclipul noului single “ Cu talpile arse ”. Albumul se va distribui impreuna cu ziarul Gazeta Sporturilor .

“’Am trecut prin foc inca o data , ca s-ajung acum sa merg pe apa’, este versul ce sintetizeaza povestea acestei trupe. Vrem sa afle toata lumea greutatile prin care am trecut in acesti 3 ani de pauza", a declarat Tataee, unul dintre membrii trupei.

Materialul va exista si intr-o editie de lux (doua volume ale albumului "Viata Noastra" si un DVD cu toate videoclipurile BUG Mafia), care va putea fi achizitionata doar prin comanda, direct de pe site-ul casei de discuri Cat Music .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea