Showbiz

#cinema #film #bryan singer #x men

Bryan Singer vrea sa regizeze inca un "X-Men"

Bryan Singer a declarat ca negociaza cu Twentieth Century Fox in vederea realizarii inca unui lungmetraj din seria "X-Men", anunta hollywoodreporter.com.

Bryan Singer este regizorul X-Men si X-Men 2 si, in ciuda faptului ca in acest moment este implicat in proiecte cinematografice de mare amploare, isi doreste sa mai realizeze o pelicula bazata pe istoria celebrilor mutanti .

Inca imi doresc sa ma intorc la franciza X-Men. Am discutat cu Fox despre asta", a anuntat Bryan Singer in timpul unui festival din Coreea de Sud.

"Imi place foarte mult de Hugh Jackman. Imi place foarte mult cum joaca", a mai adaugat acesta despre actorul principal din Wolverine.

Regizorul a mai declarat ca este incantat sa faca filme science fiction si fantasy deoarece are posibilitatea sa prezinte fapte serioase intr-o maniera entertainment. In ceea ce priveste X-Men, Bryan Singer a marturisit ca seria spune povestea unui grup de mutanti care au superputeri, dar tema filmului semnalizeaza, de fapt, problemele de toleranta in structurile sociale umane.

Bryan Singer a devenit celebru in 1995 datorita thrillerului The Usual Suspects si si-a consolidat faima prin numeroasele adaptari ale unor carti de benzi desenate .

Urmareste trailerul filmului X-Men 2.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea