Showbiz

#bruno #film #hollywood #sacha baron cohen

Bruno vine cu "prea mult sex" in Malaezia

Comunitatea musulmana din Malaezia a interzis difuzarea comediei „ Bruno ” deoarece contine „prea mult sex”, anunta timesoftheinternet.com.

Pelicula, care il are in centru pe Sacha Baron Cohen in rolul unui fashionist homosexual, a fost un blockbuster in mai multe tari, dar in tot atatea a fost interzis datorita scenelor explicite de sex si nuditate frontala. „Filmul a fost interzis in Malaezia datorita continutului sexual. Este mult prea mult sex acolo”, a explicat un oficial din cadrul National Film Censorship Board pentru AFP.

Acesta a mai adaugat ca decizia interzicerii unor pelicule se ia in functie de anumiti factori printre care: violenta, sex, horror, discriminare culturala, etc. „In cazul lui Bruno, hotararea s-a luat ca urmare a continutului sexual si a discriminarii culturale”.

Urmand acelasi format ca in pelicula Borat din 2006, in Bruno, personajul lui Cohen calatoreste spre Statele Unite unde trece printr-o serie de experiente dintre cele mai controversate: mimatul unui act sexual atunci cand viziteaza un medium, angajarea intr-o suita de petreceri de swingers , orgii etc.

De altfel, si Borat a fost interzis in Malaezia, alaturi de pelicula horror Halloween II si mai nou, Bruno.

Urmareste trailer-ul filmului Bruno cu Sacha Baron Cohen in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea