Showbiz

Bruce Willis si Ving Rhames - impreuna intr-un nou film

Bruce Willis si vor ajunge din nou impreuna pe ecrane, la mai bine de 10 ani de la succesul pe care l-au avut cu pelicula lui Quentin Tarantino , Pulp Fiction .

. Filmul este bazat pe romanul lui Robert Venditti si va fi regizat de autorul filmului Terminator 3: Rise of the Machines, Jonathan Mostow.

Povestea peliculei este plasata in viitor, intr-o lume in care oamenii traiesc izolati, comunicand doar prin intermediul robotilor. Bruce Willis va interpreta rolul unui politist nevoit sa plece din locuinta sa pentru prima data, dupa multi ani, pentru a investiga o serie de crime suspecte. Pana acum nu se cunosc alte date referitoare la productia filmului, dar acesta este programat pentru a fi lansat in luna noiembrie a anului viitor.

Pe Bruce Willis l-ati putut vedea de curand in thriller -ul Perfect Stranger, alaturi de Halle Berry si in curand va aparea in comedia lui Barry Levinson, What Just Happened?. Ving Rhames a incheiat filmarile la The Tournament , ce va avea premiera anul acesta.

Trailer Perfect Stranger


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea