Showbiz

#31 octombrie #petrecere #halloween #monden #bruce springsteen #rock

Bruce Springsteen renunta la Halloween de dragul vecinilor

 
bruce springsteen s-a hotarat: nu mai sarbatoreste Halloween -ul. De ce a luat aceasta decizie? Simplu, petrecerile date de el ii deranjeaza pe vecini .

Astfel, cantaretul impreuna cu sotia sa, Patti Scialfa, au informat pe toata lumea printr-un mesaj postat pe site-ul oficial, ca se vad nevoiti sa renunte la traditia „ Portilor deschise” de Halloween , deorece in ultima vreme a inregistrat un prea mare succes. Iata cum suna acest mesaj:

„Pentru prieteni si vecini:

Ca sa nu va cream neplaceri de acest Halloween, cauzate de `succesul catastrofal` (a se citi: prea multi vizitatori pe care vecinii sunt nevoiti sa-i suporte) si a grijii pentru siguranta copiilor si a parintilor, noi am decis sa nu tinem obisnuita petrecere de Hallowen anul asta la Rumson.

Dorim tuturor un Halloween fericit si in siguranta!”

Ca atare, clientii fideli ai „Portilor deschise” vor fi nevoiti sa se gandeasca la o alta locatie decat cea din Rumson pentru a petrece Halloween-ul anul acesta.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea