Showbiz

#tribut #omagiu #memorie #adio #ceremonie #michael jackson #brooke shields

Brooke Shields - in lacrimi la ceremonia de adio a lui Michael Jackson

Lumea si-a luat adio de la fenomenul Michael Jackson in cadrul unei ceremonii organizate la arena sportive Staples Center din Los Angeles, acolo unde megastarul a repetat pentru concertul sau de revenire cu doar doua zile inainte de a muri.

La emotionanta ceremonie, transmisa live de nenumarate posture tv din intreaga lume, dar si online, au participat 18.000 de fani, familia si prieteni apropiati ai lui Jackson.

Unul dintre cele mai impresionante momente a fost discursul actritei Brooke Shields, una dintre cele mai bune prietene ale lui Michael Jackson. Shields a povestit in cadrul ceremoniei de ieri cum l-a cunoscut pe cantaret cand avea 13 ani , cum au ramas foarte apropiati de atunci si a evocat apoi clipele unice petrecute alaturi de Michael.

"Michael a fost unic si ma gandesc la momentele cand am fost surprinsi impreuna si toti spuneau ca suntem un cuplu ciudat. Am avut o prietenie fireasca, care a inceput cand aveam 13 ani. Stia ca poate conta pe mine mereu si ne distram tot timpul", a spus emotionata actrita.

Brooke Shields a mai spus ca lui Michael ii placea sa rada, iar melodia sa preferata era "Smile", interpretata de Charlie Chaplin in filmul Modern Times (1936).

Si actrita Jennifer Hudson, castigatoare a unui premiu Oscar pentru Dreamgirls, i-a adus un omagiu Regelui muzicii pop, cantand "Will You Be There". Printre vedetele care i-au adus un tribut megastarului s-au mai numarat Queen Latifah, Lionel Richie, John Meyer, Mariah Carey, Usher .

Actrita Elizabeth Taylor nu a fost prezenta la ceremonie , fiind coplesita de durerea pierderii dragului sau prieten.

Actrita Jennifer Hudson cantand "Will You Be There" in memoria lui Michael Jackson:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea