Showbiz

#sylvester stallone #the expendables #brittany murphy #just married #mickey rourke #8 mile #eminem

Brittany Murphy - iubita lui Mickey Rourke in The "Expendables"

Daca pana acum am tot auzit ca Sylvester Stallone aduna toti baietii rai de la Hollywood pentru noul sau proiect – The Expendables – si nicio stire despre vreo actrita, acum aflam ca Brittany Murphy , vedeta din Just Married , s-a alaturat distributiei, scrie femalefirst.co.uk.
 
Brittany Murphy, care va interpeta rolul iubitei lui Emanuel (Mickey Rourke) in filmul The Expendables , isi face aparitia pe marile ecrane dupa o pauza de doi ani, timp care l-a dedicat mamei sale bolnave.
 
Actrita a declarat, “Mama mea a suferit de cancer, iar acum se simte foarte bine.”
 
The Expendables, scris si regizat de Sylvester Stallone, va prezenta povestea unui grup de mercenari care trebuie sa se infiltreze intr-o tara din America de Sud si sa-l rastoarne de la putere pe dictatorul acesteia.
 
Nascuta in Atlanta pe 10 noiembrie 1977, Brittany Murphy a obtinut primul sau rol intr-un film, drama Family Prayers. Pentru abilitatile de care a dat dovada in acel film, a fost distribuita in filme ca Clueless, Freeway (1996) si filmul TV David and Lisa (1998).
 
Actrita a jucat in filme ca Don't Say a Word, alaturi de Michael Douglas, Riding in Cars With Boys (2001), alaturi de Drew Barrimore si 8 Mile, unde joaca alaturi de rapper-ul Eminem.


Urmareste trailerul filmului Just Married, cu Brittany Murphy

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea