Showbiz

#bulimie #sanatate #regim alimentar #slabire #monden #britney spears #pop #dieta

Britney Spears, un look redobandit din bulimie si anorexie

 
Britney Spears, care a afisat in ultimul timp o imagine de invidiat, se pare ca a slabit nu datorita unei diete sanatoase si echilibrate, ci din cauza unui regim alimentar haotic, potrivit declaratiilor bodyguarzilor sai.

„Dieta lui Britney consta in mare parte din Taco Bell si pastrama de curcan, stinse cu o doza sanatoasa de Red Bull”, a declarat pentru American`s Star Magazine, o sursa apropiata a unuia dintre bodyguarzii vedetei pop.

„Varsa dupa fiecare masa, atat acasa, cat si la restaurante. Este insa foarte discreta cu chestiile astea. Chiar s-asa, ooamenii din jur ei cred ca este bulimica”, a mai povestit aceeasi sursa.

Se mai zvoneste si ca artista in varsta de 26 ani ia pastile de slabit pentru a-si mentine silueta recapatata.

„Pastilele acestea sunt ca diureticele. Este obligata sa se duca la toaleta din 5 in 5 minute. Pur si simplu o apuca deodata. In plus, toata lumea stie ca vomita in continuare atunci cand mananca prea mult. Poti sa te iei dupa mirosul din baie”, a detaliat o alta sursa din anturajul vedetei.

De altfel, s-a anuntat de curand ca Britney Spears sufera de bulimorexia, o tulburare alimentara care o fac pe artista sa se infometeze ca mai apoi sa se indoape pana i se face rau.

„Britney este extaziata de faptul ca si-a recapatat in sfarsit silueta de dinainte de nastere. Dar suntem chiar ingrijorati de faptul ca nu a apelat la o cale tocmai ok pentru a ajunge aici si lucrul acesta s-ar putea sa o afecteze.”, a precizat aceeasi sursa.

„Regimul acesta alimentar de a manca mancaruri grase si a te infometa dupa pot face ravagii sanatatii sale. Britney arata fantastic in imaginile sale promotionale, dar in realitate este un dezastru. Pielea ei este lipsita de stralucire si patata, iar parul i s-a rarit.” a incheiat sursa, pentru American`s Star Magazine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea