Showbiz

#pop #britney spears #lansare #videoclip #single #if you seek amy

Britney Spears si-a lansat noul videoclip

Britney Spears a lansat ieri, 12 martie, videoclipul recentului sau single “ If You Seek Amy ”. Videoclipul o infatiseaza pe Britney intr-o dubla ipostaza: femeie a anilor ’50 si o adevarata petrecareata a vremurilor noastre.

“If You Seek Amy” este cel de-al 3-lea extras pe single de pe noul disc al vedetei pop americane, intitulat “ Circus ” (2008). Single-ul a fost ales in urma unui poll realizat de site-ul oficial al lui Britney. Fanii sai au fost pusi sa in situatia de a decide care va fi urmatorul single Britney Spears. In urma voturilor, invingatoare a  iesit piesa“If You Seek Amy”, care a obtinut 26% din totalul de voturi. 

Pe 3 martie cantareata si-a inceput turneul mondial de promovare a noului disc. Turneul, intitulat " The Circus Starring: Britney Spears" a debutat pe 3 martie la New Orleans. El include 44 de show-uri, ultimul concert din cadrul sau fiind programat sa aiba loc pe 14 iunie, la Londra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea