Showbiz

#premiera #cantareata #pop #muzica #britney spears

Britney Spears pleaca in spatiu in noul clip animat "Kill the Light"

Britney Spears lanseaza un nou videoclip. Materialul video este in format animat si a fost creat pentru melodia „Kill the Lights”, potrivit informatiilor de pe site-ul oficial al artistei.

Clipul a avut premiera pe site-ul oficial al artistei in data de 27 iulie. In „Kill the Lights” putem vedea o Britney Spears animata, inconjurata de paparazzi, care decide sa plece la bordul unei nave in spatiu.

Melodia „Kill the Lights” este inclusa pe albumul „Circus”, lansat de artista la sfarsitul lui 2008, si a fost produsa de Danja. Povestea animata a video-ului a fost creata de un admirator infocat al vedetei pop, Britneli, care a castigat concursul „Global Fan Fiction ” lansat pe blog-ul lui Britney.

In alta ordine de idei, Spears se pregateste sa scoata o noua compilatie de hit-uri, material la care lucreaza deja cu producatorul Fernando Garibay si compozitorii Olivia si Miriam Nervo, anunta aceshowbiz.com.

Britney Spears - Kill the Light (2009)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea