Showbiz

#circus #timp liber #profesie #album #muzica #monden #britney spears #pop

Britney Spears: "Parca sunt o baba"

 
Intr-un interviu acordat publicatiei Rolling Stone, Britney Spears s-a amuzat pe seama sa, spunand ca se simte ca o baba de cand a revenit in atentia reflectoarelor.

Artista a marturisit ca se duce la culcare in fiecare zi la 21.30 si ca n-a mai iesit in cluburi de foarte mult timp.

„Ma simt ca o persoana de varsta a 3-a” a declarat artista. „Parca sunt o baba”, a mai marturisit Brit.

Britney care se pregateste pentru lansarea noului sau album, „ Circus ”, programat sa apara luna viitoare, s-a facut fata cuminte si n-a mai fost taxata de presa de scandal de cand a admis sa urmeze un tratament la centru de reabilitare psihica, la inceputul lui 2008.

Mai mult de atat, pe parcursul interviului, vedeta pop a fost foarte calma , discutand despre viata sa privata, care include si pierderea custodiei pentru cei 2 copii ai sai, Jayden James (2 ani) si Sean Preston (3 ani).

In momentul de fata, Britney este intr-un turneu prin Europa pentru promovarea noului sau album care va fi lansat pe 2 decembrie , de ziua ei, conform gigwise.

La inceputul acestei luni, vedeta a facut o surpriza fanilor aparand intr-un show de-al Madonnei de pe Stadionul Dodgers, Los Angeles, alaturi de Justin Timberlake.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea