Showbiz

#satan #britney spears #twitter #spart #cont #scandal #dance #pop

Britney Spears - mana dreapta a lui Satana?

Cei care urmaresc in mod constant postarile pe Twitter ale lui Britney Spears au avut surpriza sa gaseasca ieri dimineata doua mesaje ciudate in care cantareata americana isi manifesta simpatia fata de fortele raului.
 
“Ma ofer lui Satana in fiecare zi pentru ca el sa soseasca cat mai repede posibil. Glorie lui Satana!”, este primul mesaj postat pe Twitter. Douazeci de minute mai tarziu pe contul de Twitter al cantaretei aparea urmatoarea fraza: “Sper ca noua ordine mondiala sa vina cat mai repede! – Britney”.
 
In cele din urma s-a descoperit ca de faptul contul de Twitter al lui Britney Spears fusese spart de niste hackeri, ei fiind cei care scrisesera mesajele cu pricina.
 
Nu este pentru prima data cand Britney este victima hackerilor. Si in luna ianuarie a acestui an, contul de Twitter al vedetei a fost spart, piratii informatici postand pe pagina respectiva mesaje obscene legate de vaginul cantaretei.
 
In alta ordine de idei, Britney inca mai are de furca cu fanii furiosi pe faptul ca face playback in concert. Recent, pe Ebay au fost postate sute de anunturi prin care fanii incercau sa scape de biletele pe care le aveau la concertele divei programate pentru Sydney si Melbourne . Astfel, vanatorii de chilipiruri au ocazia sa achizitioneze bilete cu preturi ce pornesc de la numai 99 de centi.
 
Urmareste mai jos videoclipul melodiei "3", cel mai recent single semnat Britney Spears:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea