Showbiz

#los angeles #osama sam lutfi #calomnie #acuzatie #proces #monden #manager #britney spears #pop

Britney Spears, data in judecata de fostul manager

 
Britney Spears si parintii sai sunt dati in judecata de fostul manager al artistei pe motiv de calomnie si defaimare .

Pe 3 februarie, Osama „Sam” Lutfi, care era odata prieten cu Britney Spears, a inaintat un proces impotriva acesteia, la Curtea de Justitie din Los Angeles. In documentele pregatite pentru proces, managerul explicat punctul sau de vedere asupra celor intamplate, sustinand ca el a indemnat-o pe vedeta pop sa se impace cu parintii sai si sa actioneze in favoarea ei.

Sustinand contrariul, Spears a obtinut un ordin de restrictie impotriva lui Lufti pe motiv ca a incercat sa strice intelegerea pe care cantareata o are cu tatal sau, prin care acesta ii administreaza averea. De altfel, familia lui Britney il mai acuza pe manager ca a drogat -o pe aceasta pentru a o putea controla.

In acest proces, Lufti mai cere si despagubiri pentru o presupusa intelegere verbala intre el si Britney, prin care cantareata era de acord ca Lufti sa ii mai fie manager timp de 4 ani si sa-i dea si 15% din avere, conform Associated Press. Mai mult de atat, Lufti o mai acuza si pe sora mai mica a vedetei pop, Jamie, ca l-a pocnit pentru ca i s-a parut ca a facut o remarca urata la adresa mamei sale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea