Showbiz

#britney spears #iubit #cearta #probleme #igiena

Britney Spears - certata de iubitul ei pentru ca nu se spala

Britney Spears ii da batai de cap iubitului ei Jason Trewick cu igiena personala . Mai exact, Britney nu este asa de buna prietena cu samponul si sapunul, iar Jason i-a cerut sa se spele si sa-si schimbe hainele mai des , scrie contactmusic.com.

Obiceiurile nesanatoase ale lui Britney l-au scos din sarite pe iubitul acesteia care i-a cerut sa-si spele parul mai des si sa nu mai poarte aceleasi haine zile la rand. Astfel, in ultima vreme Jason a refuzat sa apara in public alaturi de Britney pana cand aceastea nu renunta la hainele murdare si stilul neglijent.

“Britney nu este genul de femeie care sa-si dea cu tot felul de lotiuni si creme. Uraste sa spele pe cap si unoeri ii miroase parul urat. De cele mai multe ori poarta aceleasi haine cateva zile la rand. Recent a imbracat aceeasi rochie timp de 3 zile la rand, iar Jason a refuzat sa iasa din casa pana cand Britney nu si-a schimbat tinuta”, a spus o sursa din anturajul cantaretei.

Nu este o surpriza ca Spears este mai tot timpul neingrijita, iar prietenii spun ca la fel se comporta si cand era maritata cu Kevin Federline .

Totusi, vedeta si-a dat seama ca obiceiurile ei lenese i-ar putea pune in pericol relatia cu Jason, asa ca a promis ca va incerca sa se ingrijeasca mai des.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea