Showbiz

#s.u.a. #audiovizual #radio #cenzura #if u seek amy #muzica #britney spears #pop

Britney Spears, cenzurata in SUA

 
„ If U Seek Amy ”, controversatul single al lui Britney Spears, ii creeaza probleme vedetei. Acesta ar putea fi cenzurat la radiourile din Statele Unite pentru a preveni un posibil protest cauzat de versurile deochate, din care se poate intelege „f.u.c.k. m.e.”.

Se pare ca mai multi reprezentanti ai posturilor de radio din America isi fac griji ca reactia publicului nu ar fi una tocmai buna, daca ar difuza aceasta piesa.

De altfel, Patty Marshall, directorul de programe al postului Cincinnati Q102 a declarat ca ar prefera sa nu dea „If U Seek Amy” deloc la radio. Aceasta este de parere ca melodia in cauza poate fi pusa pe un disc, dar atunci cand vine vorba de audiovizual , se impune o responsabilitate fata de ascultatori, si in mod special fata de parinti si copii.

Un director de programe , de la un post de radio din New York este total de acord cu Patty Marshall, adaugand ca melodia „If U Seek Amy” se afla in aceeasi situatie cu cantecul celor de la Black Eyes Peas , „Don`t Phunk With My Heart”. Pe atunci, acestia au fost nevoiti sa schimbe cuvantul „phunk” cu „mess” pentru a putea intra pe posturile radio.

In schimb, John Ivery, animatorul de la Kiss Fm din Los Angeles este impotriva acestei decizii si a hotarat sa nu cenzureze piesa, pe motiv ca acest lucru ar putea schimba mesajul si intentia respectivului material audio.

„If U Seek Amy” este cel de-al 3-lea single lansat de Britney de pe noul album, „Circus”, lansat pe 2 decembrie 2008 . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea