Showbiz

#motor de cautare #vizualizari #internet #monden #britney spears #pop #yahoo!

Britney Spears, cea mai cautata pe Yahoo

 
Britney Spears este la mare cautare pe Internet. Se pare ca numele celebrei artiste pop a fost cel mai accesat pe motorul dedicat al Yahoo pe anul 2008, potrivit unui anunt facut de companie.

Alti termeni care au facut concurenta divei au fost „Barack Obama” si „ wrestling ”. De altfel, cel mai accesat subiect pe www.yahoo.com, pe 2008, a fost victoria in cursa pentru Casa Alba a lui Barack Obama.

Insa, liderul in top 10 cautari Yahoo in ultimii 8 ani a ramas Britney Spears. In clasamentul celor mai cautati termeni pe Yahoo s-au mai clasat si Miley Cyrus , jocul online RuneScape, actrita Jessica Alba , seria nipona manga Naruto, actritele Lindsay Lohan si Angelina Jolie, cat si show-ul de televiziune „ American Idol ”.

In ceea ce priveste cariera lui Britney, lucrurile merg din ce in ce mai bine. Vedeta pop a lansat pe Internet cel de-al doilea single extras de pe albumul „Circus”. „Kill the Lights” se preconizeaza a fi un mare succes pe Internet.

„ Womanizer ”, cel dintail single de pe „Circus”, este primul care ajunge pe locul I in topul Billboard, dupa piesa de debut, din 1999, „Baby One More Time”. La o saptamana de la lansare, single-ul „Womanizer” a avut 286.000 de descarcari legale de pe Internet, videoclipul fiind vizionat de milioane de ori pe Youtube.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea