Showbiz

#audio #lady gaga #telephone #hitul #canta #britney spears

Britney Spears canta hitul "Telephone" al lui Lady GaGa (AUDIO)

De cateva zile circula pe Internet o versiune demo a melodiei Telephone a lui Lady GaGa cantata de Britney Spears .

Potrivit aceshowbiz.com, "Telephone" este o melodie compusa de GaGa pentru albumul Circus din 2008 al lui Britney Spears. Dar cum track-ul nu a ajuns pe materialul discogarafic al lui Spears, Lady GaGa l-a relansat in februarie 2010 in duet cu Beyonce si l-a inclus pe albumul ei, the fame monster.

Producatorul Rodney Jenkins a postat un mesaj pe contul sau de Twitter prin care explica ce s-a intamplat cu varianta lui "Telephone" interpretata de Britney Spears. “Am compus impreuna cu Lady GaGa un hit pentru Britney , dar casa ei de discuri nu a vrut sa-l includa pe LP-ul Circus. Ar trebui sa fie lansat din nou! Este hot”, a spus Jenkins.

Intr-un interviu acordat cu ceva timp in urma, GaGa a confirmat si ea ca melodia fusese compusa pentru Britney. “Am scris-o pentru ea (Spears), dar nu a folosit-o pe album. Este ok asa pentru ca imi place foarte melodia si este grozav ca acum o pot canta eu”, a spus GaGa.

"Telephone", de data aceasta cantat de Lady GaGa, a ajuns pe locul 3 in Billboard Hot 100 si domina in prezent clasamentele europene. Mai jos, puteti asculta varianta demo inregistrata de Britney Spears cu ceva efecte ciudate pe voce:

Britney Spears - "Telephone"


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea