Showbiz

#pop #britney spears #photoshop #look #monden #muzica #circus #album #single

Britney Spears apeleaza la Photoshop

Este adevarat ca Britney Spears arata mai bine ca niciodata. Dar se pare ca vedeta s-a folosit si de un mic ajutor in acest sens: magicul program Photoshop.

Se poate vedea foarte clar ca pentru a avea acel look fresh de printesa, de pe afisul promo al asteptatului album „Circus”, Britney Spears a facut cateva scamatorii cu Photoshop-ul. Printesa pop este aproape de nerecunoscut cu figura zvelta si stralucitoare, make-up -ul ireal de papusa si membrele perfect tonifiate.

De altfel Britney si-a indreptat toata atentia asupra carierei sale si a slabit substantial de la aparitia dezastroasa din 2007.  

Referitor la cariera vedetei pop, lucrurile merg din ce in ce mai bine. Britney a lansat pe Internet cel de-al doilea single extras de pe albumul „Circus” programat sa apara pe piata pe 2 decembrie.

„Kill the Lights” se preconizeaza a fi un mare succes in lumea online a fanilor din intreaga lume.

„Womanizer”, cel dintai extras a lui Britney de pe „Circus”, este primul care ajunge pe locul I in topul Billboard, dupa piesa de debut, din 1999, „Baby One More Time”.

La o saptamana de la lansare, single-ul „Womanizer” a avut 286.000 de descarcari legale de pe Internet, videoclipul fiind vizionat de milioane de ori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea