Showbiz

#pop #britney spears #monden #muzica #concert #circus #turneu #suvite #extensie #blond #par #gafa #fotoliu #dansator

Britney si-a pierdut parul pe scena

Britney Spears continua seria gafelor facute in turneul sau de promovare a albumului „ Circus ”. Ultima gaselnita? Faimoasa cantareata a ramas fara par. In urma unei acrobatii , cateva din extensiile vedetei au ramas lipite de un , informeaza antena3.ro.

In cadrul unui show din seria „Circus”, Britney a dorit sa cante una dintre piesele sale stand intinsa pe un fotoliu . Numarul erotic pus la cale de artista presupunea ca unul dintre dansatorii acesteia sa coboare deasupra ei si, sustinut de corzi, sa o ridice pe Britney in aer.

O cascadorie destul de usoara am putea spune. Insa nu fara complicatii...Si asta pentru ca, dupa ce s-a luptat nitel din cauza pozitiei nu tocmai favorabile, dansatorul a reusit sa se infasoare in jurul vedetei si sa o traga spre el. Insa, desi vedeta s-a lasat in voia tanarului bine lucrat, extensiile acesteia s-au incapatanat sa sada locului, lipite de fotoliu.

Cu Britney in brate, dansatorul a urcat in inaltul cerului, lasand insa in urma suvitele stinghere aduse ofranda pacatosului fotoliu. Din pacate, camerele video au ramas destul de mult timp blocate pe celebrele suvite platinate ale lui Brit, „ajutand-o” pe aceasta sa revina in atentia necrutatoare a tabloidelor din toata lumea.

Urmaresti momentele surprinse de camerele video cu Britney Spears lipsita de podoaba capilara

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea