Showbiz

#britney #album #pop #britney spears

Britney lucreaza toata vara la noul album

Britney Spears e pe calea cea buna. Potrivit casei sale de discuri, aceasta ar lucra la un nou album . Astfel, mediatizata artista incearca sa treaca peste perioada neplacuta din viata ei, atat din punct de vedere profesional cat si personal.

Britney lucreaza in prezent cu casa de discuri Jive Records, reprezentantii acesteia afirmand intr-un comunicat de presa ca starul pop ce a cunoscut un succes remarcabil in anii 2000 „isi va petrece vara in studioul de inregistrari, lucrand la un nou album ."

"Lucreaza cu o echipa de producatori si compozitori celebri si suntem foarte incantati de ceea ce a facut pana acum. Pana in acest moment, nu a fost confirmata o data a lansarii albumului.”, au incheiat acestia

Britney isi pune sperantele in noul album pentru a-si salva cariera

Cel mai recent album al vedetei, „ Blackout ”, lansat in toamna lui 2007, a primit critici atat pozitive cat si negative. Albumul a iesit din topuri insa, intr-un timp foarte scurt. Artista isi pune sperantele in materialul la care lucreaza momentan, pentru a-si salva cariera muzicala.

Britney Spears este o cantareata americana, compozitoare si actrita. Vedeta pop a vandut peste 83 de milioane de discuri in lume. Aceasta se claseaza, conform RIAA, pe locul 8 in istoria muzicala americana, fiind de altfel ce-a de-a 6-a cel mai bine vanduta artista, cu 32 de milioane de albume in Statele Unite.

Spears debuteaza pe piata muzicala cu albumul „Baby One More Time”, in 1999, album ce o propulseaza spre celebritatea internationala. Al 2-lea album marca Britney apare in 2000 sub titlul „Oops!...I Did It Again”, material ce se bucura de un succes colosal. Al 3-lea album lansat pe piata in 2001 s-a numit simplu „Britney” si a fost urmat de discul, „In the Zone” in 2003, al carui single, „Toxic”, i-a adus cantaretei primul premiu Grammy.

"Blackout", un esec in viziunea specialistilor

Dupa o pauza muzicala de cativa ani, Britney Spears lanseaza in 2007 un nou album, intitulat „Blackout”, al carui single „Gimme More” a fost vazut de MTV Awards ca fiind un esec in revenirea pe piata muzicala a solistei.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea