Showbiz

#pop #britney spears #monden #biografie #muzica #carte #contract #viata

Britney isi vinde viata pentru 14 milioane $


Britney Spears este pregatita sa-si scrie biografia. Vedeta da totul pe fata si nu pentru o suma modesta. Artistei i s-a oferit 14 milioane $ pentru a-si transpune viata pe hartie.

„Au existat multe biografii neoficiale despre Britney, dar ea nu a fost de acord niciodata sa-si scrie biografia, pana acum. Multe din lucrurile pe care le are de povestit sunt dinamita! A tinut jurnale, deci nu are de ce sa omita povesti, doar daca vrea ea. Daca o sa accepte contractul, va trebui sa scrie intre trei si cinci carti in urmatorii zece ani, va fi una dintre cele mai elaborate biografii din istoria showbiz-ului", a declarat o sursa pentru cotidianul „Daily Mirror".

Artista a intrat in lumea divertismentului prin intermediul show-ului TV „Star Search”, ca mai apoi sa ia parte la emisiunea „The New Mickey Mouse Club”, de pe postul „Disney”, alaturi de Justin Timberlake si Christina Aguilera.

" Womanizer " - revenirea lui Britney

Britney Spears a vandut peste 83 de milioane de discuri in lume. Aceasta se claseaza, conform RIAA, pe locul 8 in istoria muzicala americana, fiind de altfel ce-a de-a 6-a cea mai bine vanduta artista, cu 32 de milioane de albume in Statele Unite.

Spears debuteaza pe piata muzicala cu albumul „Baby One More Time”, in 1999, album ce o propulseaza spre celebritatea internationala. Al 2-lea album marca Britney apare in 2000 sub titlul „Oops!...I Did It Again”, material ce se bucura de un succes colosal. Al 3-lea album lansat pe piata in 2001 s-a numit simplu „Britney” si a fost urmat de discul, „In the Zone” in 2003, al carui single, „Toxic”, i-a adus cantaretei primul premiu Grammy.

Dupa o pauza muzicala de cativa ani, Britney Spears lanseaza in 2007 un nou album, intitulat „ Blackout ”, al carui single „Gimme More” a fost vazut de MTV Awards ca fiind un esec in revenirea pe piata muzicala a solistei.

Acum insa lucrurile au inceput sa revina la normal in ceea ce o priveste pe artista. Aceasta a lansat pe 2 decembrie 2008 cel mai recent album al sau, „Circus”, de pe care a extras deja 3 single-uri. La o saptamana de la lansare, piesa „Womanizer” a avut 286.000 de descarcari legale de pe Internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea