Showbiz

#brad pitt #romania #vlad tepes

Brad Pitt vine in Romania la toamna?

Brad Pitt ar putea veni la toamna sa filmeze in Romania pentru un film despre Vlad Tepes sau cel putin asa vuieste presa de la noi.

Vestea venirii lui Pitt a pornit, potrivit ziarului Libertatea, de la Printesa Lia a Romaniei. Alteta Sa Regala ar fi aflat de la o prietena care lucreaza pentru Brad Pitt, ca acesta va ajunge in toamna la Curtea de Arges pentru a filma o productie despre Vlad Tepes, un proiect despre care s-a spus la un moment dat ca l-ar interesa foarte mult pe celebrul actor.

Printesa Lia a declarat in cadrul expozitiei dedicate lui Vlad Tepes de la Muzeul National de Arta: "Brad Pitt va turna, in toamna acestui an, la Curtea de Arges, un film despre voievodul roman, nu despre Dracula, asa cum probabil cred multi. Scenele de exterior ale peliculei vor fi filmate in Romania, iar cele de interior, in Bulgaria".

Daca zvonurile se adeveresc, atunci este vorba despre un film de care Brad Pitt este interesat sa-l produca de ceva vreme, dupa un scenariu scris de actorul Charlie Hunnam. Filmul spune povestea domnitorului Vlad Tepes si nu a lui Dracula, asa cum este cunoscut acesta de occidentali .

Productia se anunta a fi un film biografic realizat intr-un mod similar lui 300, cu scene de batalie spectaculoase.

Se pare ca echipa care va realiza filmul s-ar fi interesat deja de locatii de filmare la Curtea de Arges si cetatea Poenari. Producatorii din spatele acestui film sunt cei de la Summit Entertainment , responsabili de succesul francizei Twilight.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea