Showbiz

#petrecere #globurile de aur #femeie beata #ironizat #brad pitt

Brad Pitt - luat peste picior de o femeie beata

Brad Pitt a avut parte de o experienta destul de neplacuta la petrecerea organizata de HBO dupa decernarea Globurilor de Aur. Desi este unul dintre cei mai sexy barbati din lume, actorul american a fost ironizat de o femeie beata , scrie DailyMail.

"Brad Pitt savura un cocktail alaturi de cativa prieteni, cand a aparut aceasta femeie care era clar bauta bine. L-a tot intrebat pe Brad ce machiaj s-a folosit pentru a-l imbatrani in filmul The Curious Case of Benjamin Button astfel incat Brad sa arate urat ca un caine. Brad a ascultat-o politicos si i-a explicat ca machiajul era esential pentru ilustrarea povestii”, a povestit un martor.

“Pana la urma, femeia a inteles si a parut ca pleaca. Inainte sa plece insa, s-a uitat atent la fata lui Brad si i-a spus: Ar trebui sa-ti razi ciocul ala. Arata oribil!", a adaugat aceeasi sursa. Evident remarca femeii a generat hohote de ras printre amicii lui Brad Pitt, prezenti la eveniment.

Urmareste trailerul filmului The Curious Case of Benjamin Button, in care Brad Pitt joaca rolul unui barbat care se naste batran, intinerind pe masura ce inainteaza in varsta, pentru a sfarsi ca un bebelus.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea